Tällaisen halloweenikakun sain aikasiksi foorumin haasteeseen. Kurpitsakakkua meinasin, mutta liian moneen olen jo törmännyt, enkä halunnut soutaa virran mukana, kuten en yleensäkkään jos valita saa. =)
(Mun kamera ei taas suostunut yhteistyöhön mun kanssa, kuva ihan kehno. Sen siitä saa kun keskellä yötä yrittää tuhertaa..)
Tämä lepakko on syönyt ihanaisen appelsiini-suklaakakun joka on kostutettu appelsiinimehulla ja päällystetty ohuesti sulalla suklaalla(seassa tilkka kermaa jottei kovetu). Päällys marsipaania.
Appelsiini-suklaakakku (26cm pyöreä irtoreunavuoka)
200g kermaviiliä
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
appelsiinin kuori raastettuna
1/2 appelsiinin mehu
0.5dl suklaata rouhittuna
1tl vanilijasokeria
1tl soodaa
200*/30min
Leikkasin kakunpuolikkaista lepakon siivet, ja jäljelle jääneistä osista kasasin lepakon vartalon. Kostutin 1/2 appelsiinin mehulla, sulatin suklaata kermatilkan kanssa ja levitin kakun päälle, sitten päällystys marsipaanilla ja namskis! Ei kauaa kestäny tuon lepakon lento.
Kommentit