Tällaisen halloweenikakun sain aikasiksi foorumin haasteeseen. Kurpitsakakkua meinasin, mutta liian moneen olen jo törmännyt, enkä halunnut soutaa virran mukana, kuten en yleensäkkään jos valita saa.  =)

(Mun kamera ei taas suostunut yhteistyöhön mun kanssa, kuva ihan kehno.  Sen siitä saa kun keskellä yötä yrittää tuhertaa..)

Tämä lepakko on syönyt ihanaisen appelsiini-suklaakakun joka on kostutettu appelsiinimehulla ja päällystetty ohuesti sulalla suklaalla(seassa tilkka kermaa jottei kovetu). Päällys marsipaania.

Appelsiini-suklaakakku (26cm  pyöreä irtoreunavuoka)

200g kermaviiliä

2dl sokeria

2dl vehnäjauhoja

appelsiinin kuori raastettuna

1/2 appelsiinin mehu

0.5dl suklaata rouhittuna

1tl vanilijasokeria

1tl soodaa

200*/30min

Leikkasin kakunpuolikkaista lepakon siivet, ja jäljelle jääneistä osista kasasin lepakon vartalon. Kostutin 1/2 appelsiinin mehulla, sulatin suklaata kermatilkan kanssa ja levitin kakun päälle, sitten päällystys marsipaanilla ja namskis! Ei kauaa kestäny tuon lepakon lento.