Ihan sairaan hyvää suklaakakkua parin viikon takaa. Ohjelmassa Annan mehukas keittiö, tehtiin tätä ja pakkohan se oli testata. Jokaisen suklaaholistin unelma. Tosi tuhtia tavaraa! Huono kuva, kun ei siinä syömiseltä ehtinyt keskittyä kuvaamiseen. Itseasiassa puolet oli syöty jo ennenkuin maltoin kuvaamaan alkaa. =D

6dl vehnäjauhoja

2.5dl kaakaojauhetta

2.5tl soodaa

1tl leivinjauhetta

1.5tl suolaa

3dl sokeria

2dl tummaa sokeria

sekoita sähkövatkaimella ja lisää:

225g suolatonta voita paloina

sekoita vatkaimella.

Sekota keskenään:

2 munaa

5.5dl piimää

2tl vanilijaa

Lisää munaneste hitaasti vatkaten ensimmäiseen seokseen ja vatkaa sitten kovaa 3minuuttia. Lisää vielä:

170g sulatettua tummaa suklaata.

Jaa taikina kolmeen 20cm vuokaan joissa pohjalla paperi ja voitelu.

Paista 175* 40-50min ja anna jäähtyä ennenkuin irrotat vuoista.

Leikkaa jokainen pohja kahdeksi kerrokseksi.

Valmista väliin tuleva kreemi:

700gvoita

250g tuorejuustoa

Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi ja lisää:

700g tummaa suklaata sulatettuna ja vatkaa.

Lisää:

10dl tomusokeria

1.75dl kaakaojauhetta

Vatkaa.

Täyte riittää kakun kaikkiin väleihin ja päällystämiseen.