Keskimmäisen synskätarjoilua..

Fudgeja taas..olen niiin koukussa!  Tällä kertaa kondensoidusta maidosta ja salmiakkisuklaasta.

Tämä oli tällainen kokeilusatsi, ja ihan tarkkoja määriä en taas muista mutta näillä menee aika lähelle:

1prk kondensoitua maitoa

600g salmiakkisuklaata (n.200g salmiakkitäytteisiä suklaakonvehteja, ja 400g salmiakin makuista suklaata) Erääseen toiseen ohjeeseen jos vertaan niin voisi jättää pois ton salmiakkitäytteisen suklaan kokonaan ja käyttää vaan tota  salmiakin makuista suklaata 400g.

100g salmiakkitoffeekarkkeja hyvin pieneksi pienittynä (voi hyvin jättää poiskin).

Laita kattilaan maito, ja suklaat pienittynä. kuumenna varovasti sekoitellen kunnes seos on tasaista ja sileää. Lisää joukkoon toffeekarkkimurut. Kaada ja levitä laakeaan rasiaan tai vaikka leivinpaperin päälle jähmettymään. Leikkaa paloiksi ja säilytä kylmässä. 

Tässä ylihelpossa fudgereseptissä on se hyvä puoli että salmiakkisuklaan voi korvata millä tahansa suklaalla ja salmiakkimurut kuivatuilla marjoilla/hedelmillä jne. Ja JOS seoksesta tulee liian löysää eikä jähmety seuraavaan päivään mennessä kunnolla (suklaata liian vähän) niin koko höskän voipi heittää uudelleen kattilaan, sulattaa varovasti lisäten suklaata.