Tässä SE nyt on! Valmiina, ehjänä, ja tarpeeksi hyvänä! JEI! Mun viimonen näyttötyö arvioitui K3 arvoiseksi. =)

Paljon vaihtoehtoja kävin läpi tähän näyttöön, mutta kaikki mieleeni tulleet ideat olivat jotenkin "liian helppoja, tai tylsiä". Halusin haastaa ITSENI tässä, ja tehdä jotain jonka onnistumisesta en olisi niinkään varma. ;) Ei ehkä kovin fiksua, mutta en mahtanut itselleni mitään, TAASKAAN. Noh, tässä tosiaan oli haastetta näin alottelijalle ihan riittävästi, ja usko meinas loppua jo kun sitä raakiletta katseli. Mutta eihän keskeneräista työtä pidä ikinä arvostella, edes itse! Ihan hyvä tästä tuli, jopa omasta mielestäni, joskin moooonta asiaa menis nyt paremmin jos uusiks tekisin, Mutta niinhän aina. =)

Summa summarum, Uskomatonta että tää rupeama on ohi. Pitäis olla varmaan iloinen, mutta olen kauhean haikealla mielellä jättämässä taakseni tuon koulun, ihanat kouluttajat, ja sen kaiken touhun josta niin kovasti nautin. Saapi nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan... JÄNNÄÄ: =)

Ensi viikko menee vielä koululla kakkuja tehdessä, ja torstaina mun nimi kai vilahtelee  jossain taululla muiden valmistuneiden nimien joukossa. =D 

Talo on suklaamassaa, hahmot sokerimassan ja marsipaanimassan sekoitusta.

Kuva on kyllä taas just niin surkea kun mun käden ja kameran yhteistyöstä voi olettaakkin. =S